Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Чи допоможе Toyota Camry рестайлінг

Чергове оновлення старенької Camry підготували в компанії Toyota, що свідчить про намагання японців продовжити життя своєї успішної моделі. В результаті модернізації Toyota Camry було доопрацьовано інтер҆ єр та впроваджено гібридні технології. Оновлений стиль та розширення комплектацій повинно підвищити згасаючий попит на бізнес седан, але як це буде відбуватися ми побачимо лише в наступному році, коли Camry надійде до салонів дилерської мережі.

Зовнішній вигляд оновленої Toyota Camry має деякі відмінності від попередника, перш за все це стосується переднього бампера, який отримав додаткові вентиляційні отвори та переробленої радіаторної решітки. Також седан може комплектуватись оригінальними легкосплавними дисками діаметром 17 або 18 дюймів. Після оновлення екстер҆ єр можна вважати цілком виразним та класичним для бренду Toyota.

Інтер҆ єр рестайлінгової версії Camry виглядає більш солідно та сучасно. Досягнути такого ефекту вдалося за рахунок використання якісних матеріалів та нового 9-дюймового екрану інформаційно-розважальної системи. Архітектура центральної панелі виконана в останньому дизайні марки Toyota, тому для шанувальників японського стилю салон повинен сподобатись. Разом зі змінами у мультимедійній системи новачок отримав підтримку Apple CarPlay та Android Auto. Серед іншого, клієнтам будуть доступні системи адаптивного круїз-контроля та утримання автомобіля у смузі руху.

Під капотом Toyota Camry лише гібридна силова установка, яка складається з 2,5-літрового бензинового двигуна та електромомтора з акумулятором. Загальна потужність такого агрегата складає 215 к.с. та 221 Нм крутного момента. Розгін з 0 до 100 км/год триває всього 8,3 секунди. Максимальна швидкість у 180 км/год виглядає не дуже перспективно, але достатня для міського використання автомобіля. В базовому виконанні під назвою Design седан оснащено 17-дюймовими дисками, передніми сидіннями з підігрівом, свілодіодними фарами та клімат-контролем. У модифікації Excel додатково з҆ являться 18-дюймові колеса, шкіряне оздоблення салону, бездротова зарядка для смартфона та розширений пакет для фар. Оновлення Toyota Camry повинні значно покращити становище моделі у D-сегменті, який як відомо повільно вмирає. Орієнтовна вартість рестайлінгової Camry на європейському ринку складе 35 тисяч євро…  

 

03.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Чи допоможе Toyota Camry рестайлінг

Політика конфіденційності